woensdag 26 mei 2010, 10:34 | Elja Trum | 8968x gelezen

200 euro transactietegoed bij Binckbank

Wil je ook starten met het handelen in aandelen? Meld je via ons aan bij Binckbank en ontvang 200 euro transactietegoed! Normaal kost een transactie (de aankoop of verkoop van aandelen) je circa 10 euro. Met dit tegoed kun je dus mooi een aantal transacties uitvoeren zonder kosten!

Zowel Michael als ik zijn enthousiast over de internetbroker Binckbank. Bij Binckbank kun je gemakkelijk via internet beleggen. De online tool biedt uitgebreide informatie over de meest gangbare fondsen en de helpdesk is zeer kundig en goed bereikbaar. Je betaald hier geen vaste kosten. Binkbank berekent zeer concurrerende transactiekosten en gangbaar bewaarloon.

Wanneer je jezelf inschrijft bij Binckbank via een bestaande klant krijg je als inschrijver 200 euro transactietegoed cadeau. Daar kun je dus een aantal transacties voor uitvoeren zonder dat je daar voor hoeft te betalen. Ook voor de andere partij is er voordeel; wanneer de 200 euro transactietegoed gebruikt is ontvangt de verwijzende partij 200 euro transactietegoed.

We hebben een speciale pagina toegevoegd op deze site waar je jezelf kunt aanmelden. Binnen een paar dagen ontvang je dan de informatiemap met inschrijfformulieren thuis. Stuur die getekend retour aan Binckbank en het transactietegoed komt op je nieuwe rekening beschikbaar.

Binckbank
Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja is in het dagelijks leven actief als e-commerce consultant bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Sinds 2009 handelt hij op de beurs.
 Deel dit artikel
(1)
Daan
Daan | woensdag 26 mei 2010, 16:35
Goed initiatief!
Maakt mij enthousiast om ook te starten met handelen in aandelen. Ik ga ook zo’n pakket aanvragen en ben benieuwd naar jullie volgende artikelen. Een start met EUR 50,- is toch mooi meegenomen.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.


Binck Bank


Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.
Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter