Over ons

Socialstock is een weblog over aandelen en de beurs.
Daarnaast biedt Socialstock de mogelijkheid je portefeuille (indien gewenst anoniem) te delen. Zo kun je zien hoe je presteert ten opzichten van anderen.

Socialstock is opgericht op 19 mei 2010 door Elja Trum & Michael van Helden.

Vragen of Suggesties?
Heb je vragen of suggesties voor een artikel op Socialstock? Deze zijn van harte welkom!
Stuur je mail naar .

Socialstock op je eigen website
De inhoud van de Socialstock RSS feed kun je gratis gebruiken om de berichten van Socialstock (titels en de eerste alinea) op je eigen website te plaatsen. Hiervoor kun je zelf aan de slag met code, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis dienst zoals FeedOnSite.com.

Postadres:
Socialstock
Industrieweg Oost 21
6662 NE  Elst (GLD)

Twitter
Socialstock is ook te volgen op Twitter.
Volg Socialstock om live en direct updates te krijgen.

Copyright
Alle teksten en foto's op Socialstock zijn copyright Socialstock en de desbetreffende auteur, tenzij anders aangegeven. Deze teksten en afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Socialstock door derden overgenomen worden. Het is wel toegestaan de informatie uit onze RSS feed te gebruiken zolang hierbij bronvermelding plaatsvindt.

Aansprakelijkheid
Socialstock besteedt veel zorg aan het verstrekken van actuele en correcte informatie, zij kan echter niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. In de meeste artikelen wordt de persoonlijke mening van de auteur over het besproken onderwerp verwoord, deze mening hoeft geenszins overeen te komen met werkelijke feiten.

Binck Bank

Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter